Κοτζαμανίδου Ιωάννα

Κοτζαμανίδου Ιωάννα

  • Position:
  • Experience:
  • Location:
  • Email: director@epsythe.gr
  • Phone: 2104618860

Review Psychologist

Βιογραφικό

Η Κοτζαμανίδου Ιωάννα είναι κάτοχος πτυχίου Bsc (Hons) Psychology από το University of East London. Έκανε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στην Συμβουλευτική και την Ψυχοθεραπεία ( MA Counselling and Psychotherapy ) στο ίδιο πανεπιστήμιο , ενώ ταυτόχρονα εκπαιδεύτηκε στη Γνωσιακή Συμπεριφορική Θεραπεία (ΓΣΘ).

Κατέχει πιστοποιημένες γνώσεις από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής στην Προαγωγή Ψυχικής Υγείας Παιδιών και Εφήβων, όπως και πιστοποιημένες γνώσεις, από το ίδιο Πανεπιστημιο, στην Ειδική Αγωγή και Προαγωγή Ψυχικής Υγείας στο Σχολικό Περιβάλλον.

Έχει υπάρξει Ψυχολόγος στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης στο Κέντρο Αναπτυξιακής Παιδιατρικής “Απόστολος Φωκάς”, παρέχοντας συμβουλευτικές ατομικές και ομαδικές συνεδρίες σε γονείς/κηδεμόνες, παιδιά και εφήβους.Ταυτόχρονα, πραγματοποιούσε αξιολογήσεις νοητικής και συναισθηματικής λειτουργικότητας παιδιών και εφήβων.

Τα τελευταία χρόνια, μέχρι και σήμερα, δραστηριοποιείται ψυχοθεραπευτικά με εφήβους και ενήλικες πραγματοποιώντας διαδικτυακές θεραπευτικές συνεδρίες παρέχοντας βραχύχρονη και μακρόχρονη θεραπεία.

Στην ΕΨΥΘΕ είναι Assistant Director και διδάσκει Συμβουλευτική, Κώδικες Δεοντολογίας και Ακαδημαϊκή Γραφή.