Η εταιρεία μας

  • Home
  • Σχετικά με εμάς

Η Ε.Ψ.Υ.ΘΕ είναι επιστημονική ψυχολογική εταιρεία που στόχο έχει την πρόληψη, την εκπαίδευση, αλλά και την παροχή υψηλών υπηρεσιών ψυχικής υγείας με σεβασμό στην ανθρώπινη οντότητα. Για την αρτιότερη και αποτελεσματικότερη παρέμβαση, το κέντρο απαρτίζεται από μία διεπιστημονική ομάδαψυχολόγων, ψυχιάτρων, κοινωνικών λειτουργών, παιδοψυχολόγων, παιδοψυχιάτρων, γενικών ιατρών, λογοθεραπευτών και εργοθεραπευτών. Άλλωστε, έρευνες καταδεικνύουνπως οι ανθρωπιστικές επιστήμες δεν είναι μονοδιάστατες. Η συνεργασία και η διάδραση πολλών ειδικών μπορεί να αποφέρει αναμφισβήτητα πολύ καλύτερα αποτελέσματα τόσο στην πρόληψη όσο και στην θεραπεία.

Η ΕΨΥΘΕ δεσμεύεται και ακολουθεί πιστά τους κώδικες δεοντολογίας του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων, του Πανελλήνιου Συλλόγου Ψυχολόγων αλλά ακολουθώντας πιστά τις ευρωπαϊκές εξελίξεις στον χώρο της ψυχικής υγείας είναι σε επαφή με τον B.A.C.P( Σύλλογος Βρετανών Ψυχοθεραπευτών) και τον B.P.S(Βρετανικό Σύλλογο Ψυχολόγων)

Καλέστε μας 10.00 π.μ. – 10.00 μ.μ. Έχουμε τον τρόπο να σας βοηθήσουμε να λύσετε τα προβλήματά σας. 

  210 461 8860 ή  Κλειστε ραντεβού μεσα απο την σελίδα μας.

why choose us

We are always ready for every
challenge. Please trust us

Our goal is to help our customers be satisfied and solve problems when leaving, we are not seeking profits that we want to share, sympathize, help you solve your worries and troubles. This sleek metallic tower stands out from surrounding buildings, and is set to transform.

Cheap Price And Quality

We assure our customers that our company has a very reasonable price, keeping customers is our criteria.

Professional Team

Our consulting team is experienced, they are trained to listen to you, always listen give you the best advice.

Years Of Experience

With more than 35 years in psychological counseling, we are confident of our capabilities.

Dedicated Support

We always support you anytime you need our help, so remember at any time, please feel free to contact us.

our professional team

Οι ψυχολόγοι μας

Πιστεύουμε ότι είναι πολύ σημαντικό οι ψυχολόγοι μας να έχουν ένα μείγμα επαγγελματικών δεξιοτήτων και ανθρώπινων ιδιοτήτων.