Ευσταθία Λευκαδίτη

Ευσταθία Λευκαδίτη

  • Position: Κοινωνική Λειτουργός, Εκπαιδεύτρια, Συστημική , Οικογενειακή Ψυχοθεραπεύτρια
  • Experience:
  • Location:
  • Email: elefkaditi@epsythe.gr
  • Phone:

Βιογραφικό

Η Λευκαδίτη Ευσταθία ,είναι απόφοιτος του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Εργάζεται από το 2007, σε δομές ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης και τα τελευταία χρόνια κυρίως με άτομα που έχουν την διάγνωση της διαταραχής αυτιστικού φάσματος (ΔΑΦ) και τους γονείς τους.

Κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο από το

Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, τμήμα Ιατρικής στην «Διασυνδετική Ψυχιατρική» 2014 – 2016.

Είμαι πιστοποιημένη Οικογενειακή/Συστημική Θεραπεύτρια μετά από τετραετή φοίτηση στην Εταιρεία Συστημικής Θεραπείας και παρέμβασης σε άτομα, οικογένειες και ευρύτερα συστήματα, με αναγνώριση από την EFTA ( European Family Therapy Association) της οποίας είναι πλέον μέλος από το 2013.

Επιπροσθέτως είναι κάτοχος Professional Certificate in Clinical Counselling and Counselling Skills of Nottingham Trent University και έχει ακόμα αρκετές εκπαιδεύσεις.

Είναι Υποψήφια Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής με αντικείμενο μελέτης «Τη συναισθηματική κατάσταση και τη ποιότητα των αλληλεπιδράσεων γονέων παιδιών με Διαταραχή Αυτιστικού Φάσματος (ΔΑΦ) με τα παιδιά τους πριν και μετά την εφαρμογή του προγράμματος ψυχοεκπαίδευσης Cygnet»